13 Temmuz 2014 Pazar

2014-2015 Sezonu Antalyaspor Beyaz Forma Göründü

Merhaba, 2014-2015 Sezonu beyaz formamız AKP Cumhurbaşkanı adayı  R.Tayyip Erdoğan'a Antalya mitingi sırasında Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in hediye ettiği forma ile ortaya çıktı.

Hediye edilen formada tabii ki ilk dikkat çeken detay göğüs kısmındaki TC Cumhurbaşkanlığı Forsu, Gültekin Gencer'in yahut başka bir yetkilinin en iyi tabir ile "Antalyasporu siyasileştiren bir ince fikirliliği" olarak adlandırabileceğimiz bu hediye detayı ,tahmin ettiğiniz gibi formamızda yer almayacak,
henüz göğüs yahut başka bir bölge için var olan bir reklam sözleşmesinin olup olmadığını da bilmiyoruz ancak takımın gelirleri açısından bir an önce formayı da rezil etmeyen kalıcı ve sağlam bir marka ile bir forma reklamı anlaşması yapılması gerekiği günümüz futbol koşullarında net bir şekilde ortadadır.

Gelelim formamıza,
Forma geçen yazıda tahmin ettiğim iki beyaz formadan (şahsi tercihim olmayan) kalıptan seçilen forma.
Formadaki Antalyaspor logosu'nun renki ve boyutu fotoğrafta iyi gözüküyor. (logoyu biraz büyütelim)
Ancak formada kullanılan Antalyaspor logosunun dış çemberi fotoğrafta gözükmüyor, sonrası ne olur bilinmez de logonun öz biçimde kullanılması hele de medicalpark reklamının bittiği bir sene oldukça önemli bir durum.
Forma Lescon'un internet sitesinde yer alan güncel kataloğundan seçilmiş ve şimdilik göze çarpan Antalyaspora özel bir detayı yok.
Buna göre kırmızı formamızın da aynı olacağını düşünürsek 2014-2015 sezonunda giyeceğimiz kırmızı ve beyaz formalarımız yazının sonuna eklediğim çalışmalarım gibi olacak.

konu ile ilgili bir diğer yazı:
http://07harfli.blogspot.com.tr/2014/07/rezalet.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...