2 Ağustos 2014 Cumartesi

2012-2013 Sezonu Antalyaspor Formaları

Akdeniz Üniversitesi Stadında ilk sezonda Mehmet Özdilek'in hocalığı Uğur İnceman'ın kaptanlığı ile ligi 14 galibiyet, 5 beraberlik ve 15 mağlubiyet istatistiğiyle 47 puan toplayarak 7. bitirdiğimiz bir sezon.
gelenler arasında  Ismaïl AissatiÖmer Şişmanoğlu gibi isimlerin yer aldığı bir sezon
takımın ilk yarıdaki beklenmeyen çıkışı hatta yağmurla gelen dostluk olarak bilinen ve tamamlanamayan efsanevi Akhisar deplasmanı maçının eksiği ile Galatasaray'ın ardından ilk yarıyı ikinci olarak tamamlaması ülke çapında bir heyecan yaratsa da ikinci yarı takım düşüşe geçerek ligi 7.sırada tamamladı
aşşağıdaki istatistikleri incelediğimizde o sezon takımın özelliğinin gol yemek ve gol atmak olduğu kolayca anlaşılıyor:
En Farklı Galibiyet:
Antalyaspor 0 - 4 Galatasaray (15 .09 .2012)
Antalyaspor 4- Elazığspor (30. 09. 2012)
Bir Maçta En Çok Gol Atan Oyuncu:
B.Vleminckx (4 Gol) Antalyaspor 3 - 5 Gençlerbirliği (20. 01. 2013)
En Gollü Maç:
Antalyaspor 3 - 5 Beşiktaş (18. 11. 2012)
Antalyaspor 3 - 5 Gençlerbirliği (20. 01. 2013)
Bir Maçta Bir Takımın Tarafından Atılan En Çok Gol
Antalyaspor 5 Gol (03. 03. 2013)
Gol Kralığı:
7. Lamine Diarra 13 Gol

Gelelim formalara, anlaşmamız devam ettiği üzere o sezon formalarımızı Puma üretiyor ve armamızda isim sponsorumuz Medical Park ibaresi yer alıyor.
Forma üzerinde yer alan reklamlar da alışıla geldiği üzere yoktan geçici olarak var edilip kayboluyor.
önce ortaya sezon öncesi yapılan hazırlık maçlarında giyilen , puma logosunun yer aldığı sağ omuz kısmı beyaz şeritli kırmızı sade bir forma ortaya çıkmıştı "formalarımız böyle mi olacak" diye düşünülürken o formaların hazırlık maçlarında kaldığı yeni formalarla ortaya çıkıyor.
kırmızı beyaz ve mavi ağırlıktaki renklerden hazırlanan 3 forma da aynı göğsü bantlı tasarım uygulanmış, listeye neden eklendiği öngörülmeyen ve kulüp tarihinde muhtemelen bir ilk olan sağ omzuna doğru iki çizgili turuncu-siyah bir forma da eklenmiş ve bana medya oynatıcısı Winampı hatırlatan bu forma da her rengin bir şekilde yer aldığı tribünlerimize girmeyi başarmıştı.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...