12 Ağustos 2014 Salı

2014-2015 Sezonu Antalyaspor Beyaz Forma ve Ligimizden Diğer Lescon Formalar

Daha önce 2014-2015 Sezonu Antalyaspor Beyaz Forma Görüldü isimli yazımda belirttiğim beyaz forma bu sefer de Antalyaspor'un Boluspor ile yaptığı hazırlık maçında giyildi ancak Bucaspor 2014-2015 sezonu formalarını incelediğimizde anlıyoruz ki bu formalar Puma'nın daha önceki sezonlarda bize de yaptığı gibi hazırlık maçları için üretilmiş formalar olabilir.

Daha önceki yazılarımda Lescon'un internet sitesindeki kalıpları üzerine forma tahminleri geliştirmiştim ancak ligimizden diğer Lescon Formaların hazırlık maçları ile birlikte medyaya düşmeye başlaması ile beraber Lescon'un 2014-2015 sezonunda farklı forma tasarımlarını da yaptığını görük.
Yaka, kol ve benzeri detayların Lescon'un internet sitesindeki kalıplar ile uyum gösterdiği bu formalarda çubuklu,parçalı gibi desen çeşitleri farklı biçimlerde uygulanmış.

Alanyaspor: Turuncu detaylara sahip düz beyaz bir forma ve beyaz detaylara sahip düz turuncu bir forma ile görüldü.
bu formaların hazırlık maçları için üretilmiş olma ihtimali de var.

Resim yazısı ekle
Balıkesirspor: Şimdiye kadarki en ilginç formalara sahip takım olarak gözüküyor, Lescon'un internet sitesindeki kalıplardan v yakalı düz beyaz bir forma ile görüldüler daha sonra kırmızı siyah çapraz şeritli düz beyaz bir forma ortaya çıktı bu formalara Göztepe ile bilinen geniş damalı forma kırmızı beyaz bir şekilde eklendi ve son olarak da omuzları şeritli, logoları ortada yer alan kırmızı bir forma görüldü.









Bucaspor: sezona düz lacivert, düz sarı ve çubuklu forma ile başlayan Bucaspor formalarında daha sonra düz lacivert forma renk geçişli lacivert formaya, düz sarı forma ise sol kısmı lacivert şeritli ince çubuklu beyaz formaya dönüştü gayet güzel tasarlanmış ve Antalyaspor için de çok güzel olabilecek çubuklu formada ise bir değişiklik olmadı.






Kayseri Erciyesspor: daha önce de Lescon giymiş olan Erciyesspor'un formalarına henüz ulaşamadım ancak antrenmanlarda Ayhan Akman'ın üzerinde olan siyah mavi tişört oldukça başarılı olmuş.
Samsunspor: bu sezon Lescon forma konusunda en rahat haber aldığım takımlardan biri olan Samsunspor için tasarlanan yakalı düz beyaz bir forma ortaya çıktı, bence yakaları Nike formaların yakaları biraz daha küçük olsa daha düzgün gözükecek olan bu forma omuzlarında iki ince çizgi ile süslenmiş.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...