11 Haziran 2017 Pazar

2017 - 2018 Sezonu Antalyaspor Forma Önerisi



  Merhaba, 2016 - 2017 sezonunu 5. olarak geride bıraktık ve bildiğimiz kadarı ile 2016 - 2017 sezon sonu itibari ile forma  malzeme tedarikçisi firma ile ve forma göğüs reklam sponsoru olan iati ile Antalyaspor'un anlaşmaları sona erdi.
  Yeni anlaşmalar kiminle ve nasıl olacak şimdilik bilmiyoruz. (duyumlar aldıkça tabii ki elimizden geldiğince paylaşacağız.) Belirli olmayan durumları değerlendirmeden 2017 - 2018 Sezonu için Antalyaspor forma önerisinde bulunmayı düşündük.

  Forma kuruluş forması olarak bilinen ve Antalyaspor Store'da da taraftar forması olarak bir uyarlaması bulunan formanın güncel maç forması olarak uyarlanmış hali.
  Yeni üretici belli olmadığı için  tasarladığımız formanın sağ üst kısmında bir marka bulunmuyor aynı sebepten formanın göğüs reklamı ve sırt reklamı kısımları da boş.
  Formanın isim ve numara yazı karakterleri TFF kuralları uyarınca Arial olarak eklendi ancak baskı tekniği olarak biraz fark yaratmak iyi olabilir diye düşündük ve gri konturlu gümüş baskı tasarımı yapmaya çalıştık.
 Tasarladığımız formayı beğendiğinizi umuyoruz. Görüş ve önerilerinizi twitter.com/antalyasporform adresine yahut bu gönderinin yorumlar bölümüne bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...