27 Ağustos 2014 Çarşamba

2014 - 2015 Sezonu Antalyaspor Formaları

Yeni forma,
Yeni stadyum,
Yeni umutlar,
Yeni hikayeler,
Yeni zaferler,
Haydi Antalya!

Merhaba,
  TFF internet adresinde yer alan Antalyaspor Kulüp Bilgileri kısmında yayınlanması ile formalarımız ortaya çıktı. Lescon'un sitesinde görebileceğimiz "Gölge Çubuklu", Düz Beyaz ve Çubuklu formaların Antalyasporumuza hiç bir değişik yapılmadan uyarlandığı forma setinde Turuncu, Lacivert, Yeşil olmak üzere 3 de kaleci forması var.
  Kaleci formalarımızın 2013-2014 Sezonu Antalyaspor Formaları setinde yer alan Alternatif forma renklerinin üçünden yapılması ilginç bir istikrar anlayışı olsa da federasyonun olası bir alternatif renk isteğinde hangi rengin tercih edileceği merak konusu (malum siyah forma pek hoş hatırlanmıyor.)
  Formalarımızda kullanılan logomuzun dış çemberi daha önceki yazılarımda dikkat çektiğim gibi bu görsellerde de yer almıyor. Lesconun tercihi olduğunu düşündüğüm bu durumun nedenini çözemedim ancak formayı yakından inceleme fırsatı bulunca belki durum değişir.
"Gölge Çubuklu" Kırmızı Forma
bir dönem oldukça popüler olmuş bir forma tekniğini Antalyasporumuzda da nihayet gördük, kırmızı renge bir ton koyu olarak yerleştirlen çubukların dağılımı ve tonu gayet güzel, ayrıca formanın "yakalı" olması da uzun süredir bisiklet yaka formalar giyen Antalyaspor için bir yenilik.
Formanın omzundaki yatay çizgiler, dikey çubuklu bir forma için gayet güzel olmuş.
Forma kırmızı şort ve kırmızı konç ile kombinasyon yapılarak kıpkırmızı bir etki ile paylaşılmış.
Düz Beyaz Forma: daha önce defalarca bahsettiğimiz ilk olarak, Forslu forma olarak göz önüne çıkan bir forma, kırmızı detaylarla hareketlendirilmiş düz ve beyaz..Lesconun yeni ve standart kalıplarından.
Beyaz şort ve beyaz konç ile  kombinasyon yapılarak bembeyaz paylaşılan bu forma kırmızı şort/kırmızı konç versiyonları ile de çok hoş olacaktır.
Çubuklu Forma: daha önceki yazılarımda Bucaspor'a yapıldığını ve Antalyaspor'a da çok yakışacağını belirttiğimiz Lescon'un sade ve güzel çubuklı forması "Gölge Çubuklu" Kırmızı Formaya göre bisiklet yakaya sahip.
orta çubuğu beyaz değil kırmızı olsa belki daha güzel bir etki bırakacak olan formamızın iki sol çubuğun ortasında yerleştrilen logo konumlandırması gayet başarılı olmuş.
Forma kırmızı şort ve kırmızı konç ile kombinasyon yapılarak paylaşılmış ancak beyaz ağırlıklı bir forma olduğu için rakibe göre rahatlıkla beyaz şort ve beyaz konç ile de kullanılabilir.
Kaleci formalarımız daha önce kullandığımız Saks mavisi, Zehir yeşili ve Turuncu renklerle düz beyaz formamız ile aynı kalıba uygulanmış.





                                                     










Genel olarak taraftarımızın memnun olduğu formalarımızı ben de beğendim ancak her zaman olduğu gibi Antalyaspor için daha iyi ve daha özelin yapılabileceğini düşünmekteyim.
Bu arada formalarımız 27.08.2014 tarihi itibari ile henüz Antalyaspor Store'larda yer almıyor ancak 31.08.2014 günü oynanacak olan KSK Deplasman maçından önce formaların  Antalyaspor Store'larda yer alması planlanıyor, bekleniyor umut ediliyor.

Not: görselleri TFF sitesinden aldım, düşük çözünürlükleri için ben de üzgünüm ancak Lescon'un internet adresini biraz kurcalarsanız formalarımızın logosuz versiyonlarına birebir renkleri ile ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...